chikediz's FotoPage

By: yellow puff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Jun-2009 08:37 Email | Share | | Bookmark
bola power groove 13

 


Thursday, 12-Feb-2009 00:03 Email | Share | | Bookmark
my WEDDING...

 
muka seposen je masa lepas nikah...wekeke
semua ni anak² buah aku...
View all 30 photos...


Wednesday, 24-Dec-2008 10:12 Email | Share | | Bookmark
my wedding card

 
huhuhu...


Tuesday, 27-May-2008 11:08 Email | Share | | Bookmark
Kursus Wartawan Penyiaran di Angkasapuri...

masa dalam kelaz...
bersama ketua editor al-jazeera asia, di HQ, KLCC
masing-masing sangap...lapaaaaa
View all 19 photos...
kursuz wartawan penyiaran yang dianjurkan oleh IPTAR, under Kementerian Penerangan Malaysia...
kursuz selama dua bulan lebeh... lamanya wehhhhh!!!~
masa memula dapat surat tu tercangak gak gue, apapasal lama nau kursoz ni?
adoiiiiiiiiiii!!!!

tapi kan, kursoz ni siap ada bagi asrama lagi kat dalam tu.
asrama punyalah cun...
bilik single. Isi dalam standard ah...katil single, almari baju 2 pintu, meja stadi...tapi apa yg paling best, siap ada toilet & aircond... dah mcm hotel plak... memang mewah ler...huhuhuhu
pastu plak kat bilik gue dapat wifi !!!!! lagilah bertambah kemewahannya!!!~ tenet sokmo... huhuhuhu
so dua bulan lebih gue dalam tu dah macam berkampung ah...hehehehehe
dengan kekawan pon dah rapat giler... apa-apa suma bersama... cuma tido je ah masing-masing...kikikiki

member kelas toksah cakap ah...
masing-masing dengan karektor sendiri...menjadikan suasana ceria sokmo...
tengok ajelah pada gegamba tuh...kekekekke
walopon berlainan agensi , berbeza umur, dan tak penah kenal b4 nih..., tapi bila dah seminggu tu kitowang jadik kloz giler....huhuhuhu
itu yg buatkan gue bersemangat teruskan kursuz nih sampai ler abisssssssss
kowang memang best ah!~... zasssssssss!!!~

subjek and jadual kursuz pulak memang cemerlang. maybe coz penganjur nih dah ada pengalaman dalam kendalikan kursuz mcm ni bertahun-tahun... so no problem ah...
ilmu memang selambak giler gue dapat... dari tak tau apa...skang ni dah tahap ready & standby je kalo mana-mana stesen tv bagi job...wakakakakaka... kononnya lerrr...

apa-apa pun memang gue dapat banyak ilmu dan pendedahan...
seiring dengan minat dan basic yg gue ada...alhamdulillah, inshaAllah apa yg gue belaja akan dipraktikkan...
memang tak sia-sia bos gue kat MINDEF tu anta gue gi kursus nih...
dia kata gue ada banyak potensi lagi pergi jauh dalam bidang nih...so apa-apa kursuz amik aje selagi ada peluang...huhuhuhu... bos gue memang terbaik ah... cayang bos! muah!~

ok ler... penat plak jemari ni naip...
len kali ketemu juak eh...huhuhuhu
wasalamz.......


Tuesday, 12-Feb-2008 07:07 Email | Share | | Bookmark
Vaperianz Santai di Sungai Batang Kali, Selangor

 
 
 
View all 10 photos...
tanggal 3 Februari yang lalu, Sungai Batang Kali telah didatangai dengan kelibat makhluk² ber t-shirt oren untuk berkelah melepaskan rasa rindu gian terhadap panorama sungai dan hutan hujan Malaysia...huhuhuhu... macam ayat novel ler plaks...

Vaperianz berkelah atas dasar keputusan perbincangan yang telah dibuat sebulat suara untuk memilih sungai Batang Kali sebagai destinasi riadah pada kali ni.

yang hadir jumlahnya ok ok jer lah...huhuhuhu
tapi tetap juga meriah dengan suara anak² bro henol n bro rizal... ditambah pulak dengan bunyi deruan sungai, kicauan burung serta dedaun pokok dan unggas yang seakan-akan memahami sangatlah masalah komitmen dalam kelab Vaper... hehehe...eheks!~...

apa-apa pon semuanya berjalan lancar... konvoi di'lead' oleh bro henol hingga ke destinasi dengan cukup cemerlang, bekalan makanan pun Alhamdulillah malah berlebih-lebih plak...hehehehehe... so far so good ah mat saleh cakap.

n selepas penat penat kitowangpon balik dengan sukanya hatilah sangat...wakakakaka...
so lepas nih kita gi berkelah kat tempat lain plak ah... sungai nohal...janji best...parking best...cuaca best...port best...kehadiran best...ops!!!~ huhuhuhu
oklah...jompa lagi len kali...tata

p/s:... awasi wallet anda setiap masa... sebarang kemungkinan tetap akan berlaku...sekian


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net